Newsletter

despre noi
 

Povestea noastra a inceput asa

 
 

Au fost o data ca niciodata...cativa tineri foarte creativi care s-au gandit ca in Bucuresti ar trebui creata o fabrica de prajituri, unde cei mai pofticiosi sa se infrupte cu cele mai savuroase prajiturele. Dar acest spatiu nu putea fi unul obisnuit si de aceea designerii s-au pus pe treaba, au comandat bucataria de la producatori italieni iar cea mai profesionista echipa de cofetari si patiseri a intregit echipa. Asa ca, spatiul public bucurestean se poate mandri cu o altfel de cofetarie iar lumea prajiturelelor are acum o fabrica speciala. Cele mai proaspete prajiturele sunt personajele principale care asteapta cu nerabdare ca cineva sa le simta gustul delicios.

 
 

Misiunea noastra este sa aducem un strop dulce in viata bucurestenilor, si nu numai.

 
 

Pentru noi clientii sunt cei mai importanti si de aceea ne dorim ca fiecare experienta alaturi de noi sa fie una speciala. Vrem ca fiecare pofticios sa fie multumit de creatiile noastre si sa ne transforme in parteneri de incredere atunci cand doreste sa organizeze un eveniment. Fie ca este vorba de o petrecere privata, de un eveniment important din viata (nunta, botez) sau un eveniment corporate, noi vom fi alaturi pentru a va indulci.

 

Fabrica de prajituri vine in intampinarea tuturor tipurilor de clienti. Nu este doar o cofetarie, ci un spatiu care te indeamna la visare, unde simturile iti sunt incantate iar papilele gustative sunt rasfatate.